Sinds 1 november 2014 is de horecazaak op het Vogeleiland, overgenomen door Shermal Verwoolde. De naam heeft daarna een kleine wijziging ontvangen: Paviljoen Vogeleiland. Samen met zijn enthousiaste team horecatoppers en Talenten van PAUW Begeleiding verwelkomen zij u graag in het Paviljoen Vogeleiland of op het Vogeleiland

Het Paviljoen is een lunchroom, dinsdag tot zondag geopend vanaf 10.00 tot 18.00*. Ook bestaat er de mogelijkheid het Paviljoen af te huren voor privé aangelegenheden, vergaderingen, een verjaardag, bedrijfsborrel, receptie of bruiloft, het is allemaal mogelijk op deze fantastische locatie!

Het Vogeleiland ondergaat momenteel een transitie naar een meer duurzame en circulaire economie, zo ook de keuken in het Paviljoen. Er wordt steeds meer gewerkt met lokale (duurzame) producten. Rechtstreeks van de boer of producent en uit de omgeving van Deventer, om zo naast het steunen van de lokale economie zo kort mogelijke logistieke lijnen te hanteren.

Verder werken wij in het Paviljoen met een brede doelgroep aan personeel, meer informatie hierover vindt je via deze link: Paviljoen Vogeleiland, de Normaalste Zaak.

Wilt u weten wat wij allemaal op onze menukaart hebben staan? Klik dan op deze link: Menu Paviljoen Vogeleiland.

Daarnaast faciliteren wij vanuit het Paviljoen verschillende horeca activiteiten op het Vogeleiland zelf, zo kunt u barbecueën, picknicken of genieten van onze vele andere arrangementen! Hiervoor verwijzen wij u door naar deze pagina: Arrangementen Vogeleiland.

Wij hopen u snel te zien op het Vogeleiland, mocht u vragen hebben, meer informatie of gezellig willen reserveren? Neem dan contact met ons op via:

Tel. 0570 – 220329
Email adressen:
Vogeleiland Algemeen: info@vogeleilanddeventer.nl