“Niet iedereen heeft het even makkelijk in onze samenleving. Sommige mensen hebben extra hulp nodig om hun talenten te ontwikkelen en in de praktijk te brengen. Als je je talenten al kent en de kans hebt gekregen deze te gebruiken en te delen, is het prachtig diegenen die het nodig hebben een handje te helpen.

Ontwikkelen, groeien en bloeien, wij zijn zo trots als een pauw op onze Talenten!”

Wij hebben in ons Paviljoen diverse werkzaamheden en leerplekken voor deze doelgroep om hun talenten tot ontwikkeling te laten komen. Hierbij kan u denken aan medewerker in de bediening, keuken, groen en onderhoudswerkzaamheden. We bieden deze Talenten zo een kans op een werkplek waar ze gewaardeerd worden, zichzelf mogen zijn, en tegelijkertijd samen met ons en al onze medewerkers de verschillende facetten van de horeca leren kennen.
Uiteindelijk hopen we ze hiermee te helpen in hun eigen ontwikkeling als mens, maar ook hun kansen in de toekomst op de arbeidsmarkt te vergroten.
Zij helpen ons, ons horecabedrijf te maken tot een plek waarin iedereen eerlijke kansen verkrijgt en we gaan samen met onze Talenten de uitdaging aan om u in Paviljoen Vogeleiland, de Normaalste zaak van Deventer, te laten genieten van uw komst, eten en drinken.

Vriendelijke groet, namens team Vogeleiland,
Shermal Verwoolde

Logo PAUW